Licitatii Imobiliare Online "Standardul pentru licitatii imobiliare!"
Cauta Proprietati:


Inscrie-te aici pentru a primi informații despre licitațiile noastre!Informatii Despre Palatul Culturii Ploiesti


Informatii Despre Muzeul Judetean De Biologie Ploiesti


Informatii Despre Muzeul Ceasului Ploiesti


Informatii Despre MUZEUL JUDETEAN DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE PLOIESTI


Informatii Despre Muzeul Petrolului Ploiesti


 
ȘTIRI
Imobiliare Ploiesti - Tot mai multe agentii imobliare din Romania dispar.
Data Adaugarii: 2009-02-09
Sursa: http://www.ziarulprahova.ro/articol~categorie-realitatea-zilei~stire-43382~254-de-agentii-imobiliare-au-tras-obloanele~perioada-toata_arhiva.html

Tot mai multe agentii imobliare din Romania dispar. Din cauza crizei de pe piata si a accesului tot mai greu la credite, tranzactiile au ajuns aproape de 0, astfel ca unii agenti imobiliari isi cauta acum de lucru. Rezista pe piata doar firmele care au un portofoliu solid in zone in care vanzarile nu au inregistrat scaderi.
De la inceputul anului si pana in prezent, 254 de agentii imobiliare din intreaga tara au dat faliment.
Multe agentii, insa, au preferat sa "inghete" activitatea: au renuntat la o parte dintre angajati si asteapta ca lucrurile pe piata imobiliara sa se indrepte.
Lipsa tranzactiilor i-a speriat si pe cei care doreau sa isi deschida o agentie. Potrivit datelor furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului, pana pe 15 octombrie, la nivelul intregii tari, au fost infiintate aproape 1.600 de agentii imobiliare, in scadere cu aproximativ 18 procente fata de perioada similara a anului trecut.
Raportul este ingrijorator: practic, la 6 agentii nou infiintate, una intra in faliment. In acest moment, in Romania functioneaza peste 12.200 de agentii imobiliare, dintre care mai mult de o treime in Bucuresti.

inapoi